Bir Çift Mavi Gözün Anısına

BİR ÇİFT MAVİ GÖZÜN ANISINA

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde Atamızın izinden hiç ayrılmayan öğrencilerimizle Ata’mızı andık. Okulumuzun bahçesinde başlayan Anıtkabir canlı yayını ile saat 09.05’te Ata’mızın huzurundaydık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okulumuz tiyatro salonunda hazırlanan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı başladı.

Özel Trakya Koleji Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni Ayfer Şahin’in yaptığı konuşmayla başlayan programda öğrencilerimiz; okudukları şiirler, dans gösterisi ve Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan müzik dinletileri ile Ata’mıza olan özlemi ve minneti hissettirdi.

Ata’mızın anısına hazırlanan video gösterimi ile duygu yüklü anlar yaşayan izleyicilerimiz; Özel Trakya Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin sunduğu söz korosu ile de Ata’mızın gençlere olan güveninin boşa çıkmadığını görmüş oldu.