29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

CUMHURİYETİN YILMAZ BEKÇİLERİ ATATÜRK’ÜN NEFERLEYİZ

Cumhuriyet, demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesidir. Bayramımız da coşkumuz da hep yürekten, hep özgürce... Özel Trakya Koleji olarak 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI okulumuza, Çorlu’muza, vatanımıza ve Ata’mıza yakışır bir şekilde kutladık. Mustafa Kemal ATATÜRK sevgisine sahip öğrencilerimizin;  okudukları şiir,  söyledikleri marş ve çeşitli dans gösterilerinin yanı sıra  seyircilerimizin  coşkusu  da  eklenince ortaya renkli  görüntüler çıktı.   Kutlama törenimizin finalinde COŞKUN ÇELİK bandosu önderliğinde gelenekselleşen cumhuriyet halayımızı gerçekleştirdik. Cumhuriyet’in ışığında, cumhuriyete yakışan nesiller yetiştirmenin bilinciyle, CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 98.  yılına erişmenin gururunu yaşadık. Gönüllere sığmayacak sevgi ve coşkuyla  programımız son buldu.