Açılış

Özel Trakya Kolejinde Görkemli Açılış

Her yıl büyük bir coşkuyla eğitim öğretim yılına başlayan Özel Trakya Koleji 2021- 2022 Eğitim Öğretim yılının açılışını daha da coşkulu kutladı. Eğitim sektörünün önde gelen kurumlarından biri olan, Trakya’nın ilk özel öğretim kurumu Özel Trakya Koleji hem eğitim öğretim yılına hem de 30. Yılına başlamanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşadı.

Köklü geçmişi, seçkin akademik kadrosu ve güler yüzlü personeliyle 30 yıldır Trakya’ya hizmet veren Özel Trakya Koleji “ İleri, daima ileri!” Sloganıyla kişisel yeteneklere yönelik eğitim ve öğretimi ön planda tutan, kendi yeteneklerinin bilincinde öğrenciler yetiştiren, Atatürk’ün açtığı yoldan ayrılmadan yürüyen nesillerle başarılarını artırmaya hazırlandıkları yeni eğitim öğretim yılına “Merhaba” dedi.

Şiirler okuyan konuşmalar yapan ve çeşitli gösteriler sunan öğrencilerimiz ilk ders zilinin ardından heyecanla sınıflarına yerleştiler.