Trakya Koleji 59850 Çorlu/Tekirdağ

Zeynep Naz Kınay, Çorlu Belediyesi Çocuk Meclisi ilk başkanı

Mutlu Bir Gelecek İçin İyi Bir Başlangıç

Zeynep Naz Kınay, Çorlu Belediyesi Çocuk Meclisi ilk başkanı

Okulumuz öğrencisi Zeynep Naz Kınay, Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında kurulan Çocuk Meclisi ilk başkanı oldu. Kurucu Temsilcimiz Şule Çalışkan Meclis Başkanı seçilen Zeynep Naz Kınay’ı kutlayarak başarılar diledi.

Çorlu Belediyesi Çocuk Meclisi’nin kurulması için yürütülen çalışmalar tamamlanarak Çorlu Kaymakamlığı ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte proje hayata geçirildi. Çorlu’da eğitim-öğretim veren resmi ve özel ortaokulları temsil edecek öğrenciler belirlenerek Çocuk Meclisi’ndeki yerlerini aldı. Çocuk Meclisi üyeleri 8 Ocak Çarşamba günü tanışma ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Ardından 10 Ocak Cuma günü 18.00’da düzenlenen ilk toplantı ile meclis başkanı, başkan vekilleri ve komisyon üyeleri belirlendi. Ocak ayı gündem maddeleri belirlendi. Çocuk Meclisi toplantısına Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Meclis Başkanı Zeynep Naz Kınay Seçildi