Trakya Koleji 59850 Çorlu/Tekirdağ

DISTINCTIVE SCHOOL

Mutlu Bir Gelecek İçin İyi Bir Başlangıç

DISTINCTIVE SCHOOL

Özel Trakya Koleji Cambridge ESOL sınavlarında göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı ‘DISTINCTIVE SCHOOL’ olma ayrıcalığını elde etmiştir. Bir yabancı dilin ne kadar iyi öğrenilebildiğinin anlaşılabilmesi için en güvenilir yöntem uluslararası geçerliliği onanmış sınavlarla öğrencilerin sınanmasıdır. Bu bağlamda en yaygın olarak kullanılan sınavlar, Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanan ve ALTE (Association of Language Testers in Europe) tarafından onaylanan Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) sınavlarıdır. 7-12 yaş grubu öğrencilerin İngilizce öğrenimindeki başarılarını ölçen Young Learners Sınavları (STARTERS, MOVERS, FLYERS) ve düzey belirleme sınavları olan KET (Key English Test) ve PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate English) sınavlarıdır. British Side Educational Services tarafından sınav merkezi olan okulumuzda gerçekleştirilen 2018 Cambridge ESOL sınavlarında okulumuz üstün başarı göstermiş olup ‘Distinctive School’ ünvanını kazanmıştır.